Аз ти вярвам
Казват ми от тебе да се пазя,
че бил си непознат за мен,
но как да се отдръпна и да те намразя,
когато тебе чакам всеки ден!
Другите може да те смятат за различен,
но аз много ти вярвам.
Толкова си сладък, симпатичен,
и обичам времето си с тебе да прекарвам!
Ти ме караш да се смея,
нещо непосилно за мен преди,
и ме учиш как да живея.
Вече знам, че си ми нужен само ти!
© Елена Филипова Все права защищены