Аз търся теб, за да не тръгна
по път от болка и тъга...!
Аз търся теб, за да не плача
в студените ръце на вечерта...!
Но никой няма... и
въздишка тежка се отронва...
В живота си отново съм сама...!
Мислите ми все към тебе бягат,
ала ти си с друга някоя в нощта!
Търся обич...! Не откривам...!
Всяка нощ заспивам в самота...!
Нежността за мен е вече непозната...
Търся теб, за да не умра...!
10.03.2009г.
© Моника Стойчева Все права защищены