Аз утре няма да съм тук
Аз днес съм тук и съм красива.
Ти ме обичаш, както ме обичаше и вчера.
Но утре няма да съм тук. Ще си замина.
Ти утре ще останеш да носиш спомена за наш'то вчера.
Аз утре няма да съм тук. Ще полетя.
Ти утре ще останеш в зловеща тишина.
Да пазиш думите си само за мен.
Аз утре няма да съм тук. Ще се загубя.
Щом вятъра отвее и последната ми дума,
аз няма да съм тук.
Сега недей да плачеш - утре.
Сега съм тук,
а утре няма да ме има.
© Десислава Иванова Все права защищены
Утре няма да съм тук, защото ще бъда различна. Ще се променя. Ще искам нещо друго.