31 авг. 2011 г., 19:36

Аз вярвам..! 

  Поэзия
864 0 6

 

Аз вярвам във случайната любов,

просто ей така,изскочила от нищото,

минавайки, завихряща сърце и ум

захвърлила сълзи и страхове в огнището.


Аз вярвам, че събуждайки в зори,

слънцето с лъчи ще ме погали,

с усмивка ще посрещам намръщени очи,

в кошчето ще хвърлям проблемите събрани.


Аз вярвам, че когато си готов и убеден

пред трудности и фалш да се изправиш,

не ще допуснеш да се почустваш победен

в джунглата от завист ти път ще си проправиш.


Аз вярвам,че стремежът е борба,

борба за по-добро, за по-успяващ

повярваме ли в себе си – какво по-сладко от това

ще пръскаме любов и устрем неугасващ.



© Теодора Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??