Аз вярвам! И обичам до полуда
в безкрайните нюанси от любов.
Усещам без каква да е заблуда
как всичко сривам, без да съм готов.
Аз вярвам! И обичам до припадък,
до последно се раздавам даже.
Но без онзи вкус горчиво-сладък
отричам Бог. И нека ме накаже.
© Юлиян Петков Все права защищены