Ако
Бях
Велик магьосник
Гладни
Дечица
Едва ли би имало
Живи
Здрави
И
Калени винаги с
Любов и
Много
Нежност биха
Обградени
По цял ден
Радостни
Сърца ще
Туптят а
Усмихнати и
Фантазиращи
Хлапета по
Цели
Часове
Шеги
Ще редят а
Юноши и девойки ще бъдат
Ято чудни двойки
© Джабула Все права защищены
Ято чудни двойки
...
Дано,дано...