А з ще съм винаги вътре в теб.
Б урята в твойто сърце.
В ятърът, милващ косите ти.
Г аля те, мое сърце.
Д умите – топлят ме, палят ме.
Е динствена ще бъда във мечтите ти.
Ж елая те, обичам те, жадувам те.
З авинаги остава блян в душите ни.
И скам да съм светъл лъч в небето ти,
ко Й то осветява твоя път.
К огато видиш как блестят очите ми,
Л юбов огрява те за сетен път.
М ислите ми – само твои, чувствата.
Н яма ли те – вътре в мен вали.
О гря живота ми – почувства го.
П лача от щастие – знаеш нали?
Р азкри душата ми – оголи я.
С ълзите парят като огън в мен.
Т упти сърце – влудяваща агония.
У смихвам се за тебе всеки ден.
Ф антазия – това сме ние двамата.
Х аресва ни, а истински боли.
Ц елувам те и знаеш – аз съм дамата,
Ч аровният ми принц ще бъдеш ти.
Ш ептя насън, наяве и наистина -
Щ е бъда вечно твоята звезда.
ЛЮБОВ, къде си, чиста, моя, искрена,
Я сна и влудяваща съдба...
© Люба Георева Все права защищены