6 апр. 2013 г., 11:24

* * * 

  Поэзия
567 0 0

           *******

 

В джина ти ще сипя капка нежност.

Към тоника ти ще добавя малко милост.

В чинията ти ще сложа щипка страст.

Лулата ти ще напълня със смелост.

И дано да получа любов!

 

© Дани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??