Страх... и болка...
Разочарование... вина...
Сълза подир сълза...
Побъркващо мълчание...
Отчаян шепот, а след него вик...
Премрежен поглед, с лекота разбит...
Студ и може би страдание...
Презрение и ужас...
Гръм... и самота...
Отчайващо стенание...
© Дани Все права защищены