Когато копнежът изгаря сърцето,
когато се пали страстта,
защо ли са думи, когато
даже погледът шепне дума една...
Когато с очите си нежни погледнеш
към мене - греховна жена,
защо тъй настойчиво, тъй мълчаливо
разпалваш у мен любовта...
Когато си толкова близо до мене,
защо не мога да те имам аз,
когато и двамата туй го желаем,
макар и само за час...
© Илияна Димитрова Все права защищены
Поздрав и прегръдка!