Прочувствено отблъсната,
от студеното докосване стопена...
динамично пак отпусната,
болезнено съм оздравена!
Грозно разкрасена!
Енергично изтощена!
В неясното отново разяснена...
От дявола съм възкресена!
Сложното е всъщност просто -
загадката решена...
в цялост пак разпукана,
тъй нежно съм строшена!
© Магда Все права защищены