1 мар. 2017 г., 07:19

Баба Марта 

  Поэзия » Гражданская
320 1 0

Баба Марта като мен бързала
да направи всички щастливи.
Мартенички на ръцете вързала
виждаш ли ги, колко са красиви.

 

Но от бързината тя е забравила
да каже на хората да се обичат.
За тази си грешка се поправила
и мартениците на хора приличат.

 

 

Явор Перфанов


01.03.2017
Г. Оряховица

 

© Явор Перфанов Все права защищены

Светъл празничен ден!

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??