На ръчичка две кончета,
бяло и червено,
и усмивка под нослето
грее вдъхновено.
Празник е на Баба Марта
български и благ.
Детското сърце се радва
на мартенския сняг.
Това традиция е стара
по нашите земи,
за късмет и много здраве,
за щастливи дни.
Да ни е честит на всички
празникът ни свят!
Хайде, давайте ръчички,
за мартенички с благодат.
_____
Честита Баба Марта :0))
© Георги Каменов Все права защищены
Честита да е на всички 😊