Поемам въздух и пълня гърдите си...
"Не дишай....Брой до три...
Издишай за четири.
Отначало почни....."
За това ли давам парите си, мамка му -
да дишам.., да броя?
Още повече побеснявам -
НЕ МОГА ТУК ДА СТОЯ!!!
Така ли се лекува стрес и тъга?
От тия практики ще се затрия!
Аз от дедо ми си знам-
"за нерви - сипи си ракия!"
Психосоматика? Паник атаки?
Притеснява ли те сърцебиенето?
Скъпи мой, братко -
малко ти е пиенето!!!
Отварям царската туршия,
ще спържа и един суджук.
Живота ми дойде до шия.
"Наздраве" на душманите напук.
© Natalie Все права защищены