Балони...
В цирка тъжен - пъстрите балони
мечтите наши отразяват!...
Шутове със смешни панталони
на всеки по балонче подаряват...
И всички ний - наивните душици,
тихичко в мечтите си жадуваме
да полетим с балона като птици!...
Но винаги пробития надуваме...
© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены
Поздравче: Наполи