АХ, ПЕСНИТЕ МИ – нето, тара –
тежат си, факт е без кантар,
че поетеса съм с китара
и то с какъв репертоар!
Захвана ли ги – свършек няма.
За пълния ми рецитал
и тази моя шоупрограма,
ах, кой не би се размечтал!
Любими, знам, ще ти хареса
от нея всеки стон и звук.
Ще бъда твоята бардеса –
с китара или пък с дудук.
(а мога и на втори тур
да ти посвиря на папур)
© Борко Бърборко Все права защищены