Шептя със струните на любовта,
шептя и сърцето ми кънти.
Майчин зов сърцето ми сломи
и с попътен вятър задоми.
Там ме води сърцето,
там в родната стряха.
С багрите на нощта,
породи в мен сълза.
Бащини ми двори отвори,
майчин език заговори.
И с полетът на любовта,
любов, роди обичта.
© Димитрина Владимирова Все права защищены