Животът не е грехове и болка!
От Бога има много чудеса!
И Той вещае пътя ни нататък,
чертае срещи,
истини,
места...
Оставил ни е бащина заръка -
да търсим и да пазим любовта,
та щом отново се завърне тука
да се огледа в нашите сърца...
© Руми Бакърджиева Все права защищены