* * *
По действителен случай. :)))
Говорим си с прияреля ми вчера,
някой го ударил на Бъкстон.
Колицата му цялата помелил,
а гума... гръмнала - балон...
И казва ми:
- Представяш ли си, братче,
тръгнал оня от... Бургас...
Пътувал цяла нощ той, значи,
бързал, за да дойте тук! При нас?!...
Аз... за работа, полека,
едва се мъкна - станах рано,
карам с мързел, като... кека!
Важно бе, да стигна само!...
Разсъмва се, едва се вдига мрака,
мисля си... След малко, ден е!...
А тоя, сякаш... мене чака!!! - :)))
И... тЪрчи, тЪрчи, та... у мене!!!...
Ее-е, как бе, братко, минал си страната?!...
Карал, карал та... "изстинал",
Викам му: - Да беше спрял да пикаш някъде бе!!!
Докато дойдеш - щях да съм отминал....
НЕ ЧЕ ИСКАМ ДА ТИ ПЛАЧА,
МА... БАСИ И КЪСМЕТА, ЗНАЧИ!... :)))))
* * *
© Валентин Желязков Все права защищены
когато си на чуждо, че става страшно!!!!!
поздрави приятелю....готино...много!!!