Бавно ме отпивай, сякаш
последна капка съм,
която те опиянява.
Останала е чашата ти празна,
затуй се наслаждавай.
Не бързай да преглъщаш.
За да усетиш аромата ми на нежност,
не просто миг ти трябва,
а цяла вечност!!!
© Диана Все права защищены