Не ми обещавай това,
което не можеш да ми дадеш,
не ми обещавай това,
което ти е трудно
да откъснеш от себе си,
обещай ми това,
което искаш да дадеш
и което сърцето ти
дава със любов...
ОБЕЩАЙ МИ ТОВА,
КОЕТО МОЖЕШ
Д А МИ ДАДЕШ -
С Л Ю Б О В...
© Мария Все права защищены