27 янв. 2011 г., 18:16

Bedtime Story 

  Поэзия » Другая
526 0 3

3 след полунощ...
Време е за сън...
Сърцето тактува...
на дъждовните капки отвън...

Не дишам - втренчена в мислите,
очите отказват да спят,
търсят пак абсолютната истина
за злободневния, "приказен" свят...

Ще я видя ли някога...
И дали съществува...
Разсънвам душата си...
Докрай ще будувам!!!

© Таня Шопова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??