Къде си? В "Дяволското гърло " ли пропадна?
От теб ни звук, ни стон, ни смях.
Да ми се чудиш! За какво си ми притрябвал?
Отново да изпиша на челото "грях"?
Остани си там, при падналите ангели
и чакай търпеливо Божията милост,
тук горе аз ще нося своето разпятие
и като Нина, вярвайки, ще бъда жива.
Ще те открия и във дън горите Тилилейски,
с нокти до ядрото земно ще разравям...
С теб ще тръгна гола като Ева - по библейски
и нека на челото белег "грях" да се развява!
© Даниела Все права защищены