БЕЛИЯТ ВЯТЪР
А вече е вятърът със сини чорапи -
един тричетвърт, другия къс.
Играе в косите, забравил да хапе.
Изгубил е някъде зимния хъс.
Донася листенца от цъфнала слива.
От белия облак Пролет струи.
Макар за малко - сега сме щастливи!
Вятърът в нас пeперуди лови...
© Радка Миндова Все права защищены