Минутите ... в които ме обичаш,
в секундите на немите стрелки,
усмихвам се
и в мислите ти стихвам,
в свят пълен с недокоснати мечти.
И залезно развихрям тъмни плитки
в безкрайните ти огнени следи.
Опиянена съм
от капчици любов по устните,
белязали съня ми ...
Дежавю.
© Дочка Г Все права защищены