Как да живея, как да обичам, как да спра мой да те наричам.
Как да избягам, как да отлагам, щом сърцето теб избра.
Не, аз не се разбирам и самотата даже ме презира.
Всичко, което исках – беше ти.
Всичко, което имах – беше ти.
И сега всичко което искам...
е да си те върна обратно при мен!
© Валка Все права защищены