Беше грешно
Поисках те, но беше грешно,
за друга беше ти роден
и в този свят бе неизвестно
защо пресече моя ден.
Защо с очите си големи
докосна моята душа?
И в тези мигове вълшебни
донесе много красота!
Каква съдба така предсказа
орисницата в този час?
Сърцето ми все теб открива,
но няма щастие за нас.
Дали е правилно не зная,
че ти се влюби също в мен.
Поисках те, но беше грешно,
за друга беше ти роден.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены