Днес животът пак е скучен и сив,
вчера беше друго... чувствах се жив!
За вчера всичко давам, но са само мечти!
Вчера бе друго... беше и ти!
И споменът мил... пак ме прегръща,
мечтата в реалност все едно се превръща!
И, мисля си, утре няма да са само мечти...
моля се утре до мен да си ти!
© Милена Все права защищены