Беше отдавна
Беше отдавна, на първата среща,
падаха първите жълти листа.
Ти се усмихна и тръгна към мене,
беше единствен, най-ценен в света.
Аз те очаквах накрая на моста,
гледах водата, която тече.
Думи бях слушала много и доста,
все за любов ми говореха те.
Времето бързо мечтите прогони,
тебе не чакам на моста сега,
само дървото с красивите клони
там ме поглежда със скрита тъга.
Беше отдавна, на първата среща,
падаха първите жълти листа.
Ти се усмихна и тръгна към мене,
беше единствен, най-ценен в света.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены