БЕТИ
Медена роса разпръсква
вишневият цвят навън,
любими месец май
бодро утрото разсънва,
в цвят зелен дъбрави
след кичести сънища лилави.
Синева разпуква
дивни срещи със безумства,
избледняват надълбоко
откъслечни чувства.
Свежест и ухания
денят пробужда
в мойта морна същност,
скокливи удари
в сърцето ми звънят,
камбани на сипкава ярост
и на отживяна страст,
Екстаз...
Камбанен звън,
ту на ярост,
ту на плач
напяват...
това съм аз...
това съм аз...
© Елизабет Фурнаджиева Все права защищены