Без думи
Замълчи, когато душата ти пее
и вслушай се в ритъма на нейната песен.
В тоз миг и звездите навън да престанат да греят,
нощта пак ще бъде светла и ясна.
Замълчи и дори дума не казвай,
когато душата ти пее те са излишни.
Тогава погледът толкова много разказва
за трепети нежни и чувства лирични...
Замълчи и без думи ме искай,
без думи накарай ме в теб да повярвам,
и всяка капчица сила от мене изстискай,
че дори да си тръгвам аз пак да оставам.
Замълчи и когато без думи
просто ти кажа, че аз те обичам.
Тогава в очите ти погледни ме
и без думи кажи ми, че и ти ме обичаш!
© Някоя Все права защищены
с много обич за теб, Златка.