16 янв. 2014 г., 17:50  

Без глас 

  Поэзия
420 0 0

Без глас

без утеха

В теб съм аз...

И крия моя глас...

 

Без глас

без светъл ден

В моите нощи безпределни

В мъка и сълзи студени...

Аз горя, моля

Някой да ме види,

Защото аз... Повече не мога...

 

Не даваш

само взимаш...

Но кой си ти?

Кой си ти в съня ми?

 

 Събуди се, за да ме оттърсиш

Не стъпвай в моите стъпки,

не гледай с моите очи

Не убивай с поглед висш...

 

Със глас

със утеха и деня до мен

Ще успея...

... да се изправя - За Победа!

© Кейтлин А. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??