12 янв. 2013 г., 12:45

Без карта и адрес 

  Поэзия » Любовная
846 0 26

Не вярвах, че е жива любовта,

от сто години нямах  вест от нея,

изчезна даже в сънните поля

и в ъгъла на сивото живеех.

 

Намери ме без карта и адрес,

пак същата, усмихната и млада,

изскочила от цветния кортеж

на чувства, взела първата награда.

 

И заваляха  пролети накуп,

награбиха цигулките щурците,

а под дъгата има денсинг клуб,

във който репетираме с мечтите.

© Ивон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??