Стиропорна кукла. Без колЕне.
От всеядната й коленична стойка.
Без следи по дланите студени.
От прегръщане, любов и... болки.
Без кървящи рани по сърцето.
От безумен, неритмичен тропот.
Със лице... безлично. И, което -
никой огън няма как да стопли.
Без паяжни следи от кръвоизлив
във очите - мъртви от възсиньо.
Със уста, от сочност хладна силни,
като вече изветряло, лошо вино.
Просто миг забава в нечия греховност
и оръжие за пошлата му гордост.
Консуматор. На недъгава любовност.
Лека дрога за душевната му болест.
И противна в сляпото доволство
от кичозната си, симетрична външност.
Ужасяващо, непоносимо грозно!
Чак не може да ти стане тъжно!
© Катя Все права защищены
Боже!