Даже да те няма, дори да си далече,
сънувам те до мене вечер.
Не зная къде си, нито с кого,
това за мене не е важно.
Не искам да ми държиш ръката,
нито да си всяка вечер в моето легло.
Не искам преструвки и думи премълчани,
те са само знак за бъдещи измами.
Стига ми да знам, че те има,
да усешам дъха ти топъл, в студената зима.
Да зная, че ни е хубаво,
да не се страхувам, че напразно всичко е било.
И дори мигове да имаме само,
аз знам, че те са най-ценното.
Без обещания и клетви,
без погледи превзети.
Защото истински сме само, когато сме двама,
защото дарявам любов, а тя не иска нищо в замяна...
© Ивелина Все права защищены
аз знам, че те са най-ценното.
Без обещания и клетви,
без погледи превзети.
Защото истински сме само, когато сме двама,
защото дарявам любов, а тя не иска нищо в замяна...
...
Тръпки ме побиха!
Моментите изпълнени с любов, топлота... са най-ценни, права си!
Истински стих, поздравления, мила Ивелина!