Не се усмихвам,
не мога и да плача.
Живот без радост
уморено влача.
Липи разцъфтели
ухаят през нощта.
Чувства разпилени
прогонват пак съня.
Как с теб животе,
да се разберем?
Колко малко искам -
светло да е в мен.
Слънце на небето
раздава топлина.
Шепа ще протегна
за малко светлина.
© Лилия Нейкова Все права защищены
прегръщам те, с много обич.