6 авг. 2007 г., 11:22

БЕЗ ТЕБ 

  Поэзия
536 0 8
Без теб светът обикновен е,
а слънцето защо  не топли!?

Без теб небето без звезди е,
а луната крие мойте вопли.

Без теб морето е в безветрие
и неми чайките са,  чу ли?

Без теб покрусена гората е,
а борът моето сърце прободе.

Без теб снегът изчезнал е,
и син ти плаче и се моли.

Без теб животът невъзможен е
и нищо между нас не е обикновено...
                                               Защо ли!?




© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??