12 июн. 2013 г., 13:08

Без теб 

  Поэзия
706 0 0

Без теб някак си е празно,

без теб е трудно и боли,

без теб всеки път си доказвам,

че те обичам и разстоянието няма това да промени!


Без теб се чувствам някак слаба,

без теб и твоите очи,

в които само щом погледна,

сърцето силно започва да тупти!


Без теб не искам да оставам,

без теб адски много ме боли,

дори и силна да изглеждам,

вътре в мен всичко се руши!


Без теб напред не искам да поглеждам,

без теб всичко губи смисъл, разбери,

с теб всичко се осмисля,

с теб просто съм щастлива, запомни!

 

 

© Диана Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??