1 дек. 2006 г., 22:30

Без теб 

  Поэзия
852 0 7

Липсваш ми всеки ден и всеки миг.
Липсваш ми и няма как да си те върна.
Липсваш ми, къде си ти?
Всеки ден е празен без твоята усмивка.
Всеки час е вечност щом не си до мен.
Всяка нощ е тежка и самотна без твоята любов.
Обичам те и бих дала всичко, за да си те върна.
Обичам те помни го, а ти ако искаш ме мрази.
Искам те, искам денят ти с моя да започва.
Нощта пак да си до мен.
Искам те да и то от далече си личи, -
искам те но далеч си ти.
Не ме забравяй, моля те, недей...
Помни ме, помни...
И когато приятел ти потрябва знай, че
винаги ще имаш такъв в мойте очи!

 

© Симона Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??