9 дек. 2011 г., 09:44

Без теб 

  Поэзия » Любовная
752 0 3

Не се умира от любов, така че

ще те преболедувам някой ден.

Ще чупя, ще крещя, дори ще плача,

но ще привикна да не си до мен.

Очите ти навярно ще забравя,

от мислите си ще те залича.

Ще свикна може би дори да мразя

и спомена за теб дори. Така

ще ми е по-възможно да живея,

защото всъщност зная, че дори

и да не се умира, то от нея

ах, Боже, колко може да боли...

© Стела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??