Сама себе си осъдих
без тебе да живея.
Отрекох се от всичко
и врекох те на нея.
Отказах да те търся
и спрях да те жадувам.
Загърбих всички чувства.
Не искам да бленувам!
Поисках да живея
живот без теб, спокоен.
Но жива ли съм вече?
Това въпрос е спорен.
Отвърнах се от тебе
и вече бавно тлея.
Без тебе как да дишам -
аз просто не умея!
© Ренета Данкова Все права защищены
Поздрав!