Без теб животът няма смисъл
разбери не мога аз да дишам.
Сърцето ме боли до безкрая
тъжна съм! С теб е само Рая!
Ела любими и миг стопли ме ти сега!
Без теб няма радост, яркост, жаркост
с целувка нежна ти спираш ми дъха
и знай аз чувствам, живея, мисля...
Без теб обич моя разбери не мога
песни да пея, стихове да пиша,
като слънце жарко аз да грея
да изгоня студената люта зима.
Автор: Виктория Милчева
P.S. Това стихотворение е по зададена тема. Има го и в друг вариант като текст на песен. Дано да съм се справила и да ви хареса.
© Виктория Милчева Все права защищены