Когато... не си до мен,
аз чувам
твоя вик в сърцето ти.
И в песента на вятъра
долавям всеки шепот,
всеки поглед,
всяка болка.
Макар далеч да си...
И всеки изгрев
слънчево начало е
на мисълта,
че съм обичана...
наяве и в съня ти.
И всеки миг от тишината
докосваш ме,
потъвам в теб.
Защото...
Когато... не си до мен,
ти пак царуваш с любовта си,
а аз... в душата ти.
© Дочка Г Все права защищены