Без теб
Събуждам се с мисълта за тебе.
Дори да искам да не е така.
Отричам го, но искам те до мене.
Писна ми от тази самота.
Сълзите бавно във река се превръщат
и сърцето адски ме боли.
И само черни мисли ме обгръщат,
защото не си до мене ти.
Обичам те и дори да не отвръщаш,
аз не мога да го променя.
Надявам се скоро да ме обикнеш
и да спася своята душа!
© Жана Все права защищены