24 дек. 2011 г., 22:56

Без теб не искам 

  Поэзия » Любовная
877 0 3

Във този тъжен свят на вещи и пари

сама, по душа съм те избрала.

Не ме е грижа на палатка ли ще спим,

щом над нас луна ще е изгряла.

 

Във този грозен свят на алчност, суета,

все по-нежно тебе аз целувам.

От длани нямам нужда, пълни със злата,

щом две миди имам, тържествувам.

 

Във този труден свят ми трябваш само ти -

душа на душата се дарява.

 

 

В прегръдка като мида нощем спим,

а над нас луната пак изгрява.

© Камелия Виденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??