Душата празна,
рана кървяща,
болка голяма, бушуваща,страшна.
Отхвърлен от всеки,
изстрадал от всичко,
душата изгубил,
сърцето разбито.
Сам със мечтите,
вече разбити,
в тяло ненужно,
без глас и без сили.
В агония страшна,
без вина виновен, умиращ,
отхвърлен,отритнат,оставен,
във мъки изгарящи гина.
© Ganyo Ganev Все права защищены