24 нояб. 2017 г., 15:08

Без въздух 

  Поэзия
298 1 5

Обсеби, плени всяка клетка,
не дишам, ти въздуха взе ми!
Без милост, предпазна жилетка,
попаднах във твоите схеми.

 

Ни орден за храброст получих,
а само голи надежди, напразни.
Вратите на Ада за мене отключи
до края на дните сиротни, нещастни.

© Виктория Тасева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??