БЕЗ ЗАГЛАВИЕ
Истински човек обича веднъж,
от все душа и сърце -
единствения, неповторим мъж
със най-красиво лице.
Може много добри ти да срещнеш,
сърце не ще затрепти.
Нелюбим, мислиш, с любов посрещаш,
заблуда е, разбери!
Разделени, след много години,
ти пак си негова, знай!
О, съдба, моля те, помогни ми,
с милия да съм докрай!
© Анка Келешева Все права защищены