Не помня колко време мина,
не зная колко ме помниш.
Но не усещам никаква вина,
нито искам да ме гониш.
Твоите думи нищо бяха -
дъхът ти беше гол и празен.
И колко още речи щяха
да се леят с тон омразен.
Не допускай тази грешка пак -
любовта е чиста светлина.
Не можеш да живееш в мрак,
нито без тази красота.
© Иветтт Все права защищены