19 мая 2019 г., 10:48

Безчувствена 

  Поэзия
270 0 2

За вас май аз съм безчувствена,
трагична, цинична и безразлична.
Казвате си - виж, ледена кралица,
губите интерес да ме черпите пица.

Но разбира се и вие сте си прави.
Всичките еднакви, пушещи цигари,
лепвайки ми най-различни етикети -
лудата, странната, пируваща с комфети,

винаги щом сърцето на някой разбие.
Дава фалшиви надежди, а после се крие.
Като градинар в двора реже всяко момче,
изтисква от сърцето му и последното парче.

Може да съм вече към всичките изстинала,
но не в това е скрита тази цяла моя истина,
а в това, че била съм чувствително момиче.
Не поискало отново някой друг да заобича...

© Есенен блян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??